## Committee of Practitioners (COPS) Meeting Wednesday, October 17, 2018 @ 1:00 – 3:30 PM

## New York State Education Department 89 Washington Avenue, Albany, NY 12234 Room: EB 5A/B

## AGENDA

Торіс	Presenter	Time
Welcome and Introductions	Ira Schwartz, Associate Commissioner	1:00 - 1:05
	Office of Accountability	(5 minutes)
Equitable Services Workgroup	Christina Coughlin, Assistant Commissioner	1:05 - 1:20
	Office of School Governance, Policy, and Religious and Independent Schools	(15 minutes)
Overview of Recent Regents Items	Ira Schwartz, Associate Commissioner	1:20 - 2:00
	Office of Accountability	(40 minutes)
ESSA-Funded Programs Updates	Jason Harmon, Director	2:00 - 2:30
<ul> <li>Title I Supplement not Supplant</li> <li>2019-2020 Appropriations</li> </ul>	Office of ESSA-Funded Programs	(30 minutes)
ESSA Regulations Updates	Ira Schwartz, Associate Commissioner	2:30 - 3:20
	Office of Accountability	(50 minutes)
Summary and Next Steps	Ira Schwartz, Associate Commissioner	3:20 - 3:30
	Office of Accountability	(10 minutes)
	Next Meeting January 16, 2019	

#### Instructions:

- To facilitate planning for the meeting, please email us at <u>Title1-Cops@nysed.gov</u> by **12:00 noon on Monday, October 15, 2018** to confirm your attendance at the meeting. Without this confirmation, we will assume you will not be attending.
  - Please note that a significant part of this meeting will involve your interaction with each other, so in-person attendance is strongly encouraged.
- In the event that you can't attend the meeting in person, but you still wish to participate in the meeting, please be prepared to dial in using the instructions below to connect via phone or webinar 5-10 minutes prior to the start of the meeting.
- In addition, please email us at <u>Title1-Cops@nysed.gov</u> by **12:00 noon on Monday, October 15, 2018** to advise us of your intention to participate remotely.

# Committee of Practitioners (COPS) Meeting Wednesday, October 17, 2018 @ 1:00 – 3:30 PM

## New York State Education Department 89 Washington Avenue, Albany, NY 12234 Room: EB 5A/B

Webinar Topic: October 17 Committee of Practitioners Meeting
Date: Wednesday, October 17, 2018
Time: 1:00pm Eastern Standard Time
Duration: 2.5 hours
Presenter: Ira Schwartz
Webinar address: https://meetnydirect.webex.com/meetnydirect/j.php?MTID=m2e932e5dab495f0a236368f0aa1522
Webinar number: 806 208 560
Webinar password: 6RT5ekMJ

### Join by phone:

1-844-633-8697 US Toll Free 1-518-549-0500 Local

Access to the webinar will be available 10 minutes prior to the event. Please test your system compatibility and if necessary, download the software so that you can access the webinar. Please check the audio settings on your media player, computer, and speakers. If the webinar link does not open in Internet Explorer, please try Chrome or Firefox browsers. If you have any questions or concerns, please contact us at <u>Title1-</u> <u>Cops@nysed.gov</u>