Committee of Practitioners (COPS) Meeting Monday, April 16, 2018 @ 1:00 – 3:30 PM

New York State Education Department 89 Washington Avenue, Albany, NY 12234 Room: EB 5A/B

AGENDA

Presenter	Time
Ira Schwartz, Associate Commissioner	1:00 - 1:05
Office of Accountability	(5 minutes)
Brian Cechnicki, <i>Director of Education Finance</i>	1:05 – 1:35
State Aid Office	(30 minutes)
Ira Schwartz, Associate Commissioner	1:35 – 2:30
Office of Accountability	(55 minutes)
Jason Harmon, <i>Director</i>	2:30 – 3:00
Title I School and Community Services	(30 minutes)
Christina Coughlin, Assistant Commissioner	3:00 – 3:25
Office of School Governance, Policy, and Religious and Independent Schools	(25 minutes)
Ira Schwartz, Associate Commissioner	3:25 – 3:30
Office of Accountability	(5 minutes)
	Ira Schwartz, Associate Commissioner Office of Accountability Brian Cechnicki, Director of Education Finance State Aid Office Ira Schwartz, Associate Commissioner Office of Accountability Jason Harmon, Director Title I School and Community Services Christina Coughlin, Assistant Commissioner Office of School Governance, Policy, and Religious and Independent Schools Ira Schwartz, Associate Commissioner

Instructions:

- To facilitate planning for the meeting, <u>please email us at Title1-Cops@nysed.gov</u> by **12:00 noon on Thursday, April 12, 2018** to confirm your attendance at the <u>meeting</u>. Without this confirmation, we will assume you will not be attending.
 - Please note that a significant part of this meeting will involve your interaction with each other, so in-person attendance is strongly encouraged.
- In the event that you can't attend the meeting in person, but you still wish to participate in the meeting, please be prepared to **dial in at 1-844-633-8697 and enter meeting access code 809 792 120** to connect via phone or webinar 5-10 minutes prior to the start of the meeting. Access details can be found on the next page.
- In addition, please email us at Title1-Cops@nysed.gov by 12:00 noon on Thursday, April 12, 2018 to advise us of your intention to participate remotely.

Committee of Practitioners (COPS) Meeting Monday, April 16, 2018 @ 1:00 – 3:30 PM

New York State Education Department 89 Washington Avenue, Albany, NY 12234 Room: EB 5A/B

Webinar details are as follows:

Webinar Topic: April 16 Committee of Practitioners Meeting

Date: Monday, April 16, 2018

Time: 1:00pm Eastern Standard Time

Duration: 2.5 hours **Presenter**: Ira Schwartz

Webinar address: https://meetnydirect.webex.com/meetnydirect/j.php?MTID=m067c2000ee6bd4fee62396b978ae7140

Webinar number: 802 423 909 Webinar password: 75SMPCSG

Join by phone:

1-844-633-8697 US Toll Free 1-518-549-0500 Local

Access to the webinar will be available 10 minutes prior to the event. Please test your system compatibility and if necessary, download the software so that you can access the webinar. Please check the audio settings on your media player, computer, and speakers. If the webinar link does not open in Internet Explorer, please try Chrome or Firefox browsers. If you have any questions or concerns, please contact us at <a href="https://documents.com/res/link-style="c